Centroproizvod nagrađen za najatraktivniji nastup na Sajmu u Mostaru

Bez autora
Apr 21 2010

Kompanija Centroproizvod nagrađena je od strane Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) i Ministarstva trgovine i usluga Republike Srbije za najatraktivniji nastup na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru. Posetioci sajma imali su priliku da prisustvuju veoma zanimljivoj i interesantnoj modnoj reviji koju je organizovao Centroproizvod. Na ovoj reviji prikazane su specijalno dizajnirane haljine izrađene od Triplex folija koje se koriste za pakovanja C proizvoda. Neobične Začin C i Cipiripi haljine, kao i haljine kreirane od folije koja se koristi za omiljene Supe C izazvale su burne ovacije.

Centroproizvod nagrađen za najatraktivniji nastup na Sajmu u MostaruKompanija Centroproizvod nagrađena je od strane Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) i Ministarstva trgovine i usluga Republike Srbije za najatraktivniji nastup na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru.

Posetioci sajma imali su priliku da prisustvuju veoma zanimljivoj i interesantnoj modnoj reviji koju je organizovao Centroproizvod. Na ovoj reviji prikazane su specijalno dizajnirane haljine izrađene od Triplex folija koje se koriste za pakovanja C proizvoda. Neobične Začin C i Cipiripi haljine, kao i haljine kreirane od folije koja se koristi za omiljene Supe C izazvale su burne ovacije.

Na originalan način kompanija Centroproizvod je predstavila svoje najjače brendove u regionu, kao i druge proizvode koji ne poznaju granice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik